Kategoriler

Patatoes

Blog Archive

Business

Messanger
LightBlog
Adbox

Facebook

Most Popular

BLOGLAR

Business

WwW.TekNoLojİKaMPüSü.BlogSpOt.com

4 Şubat 2017 Cumartesi

Türk Oyunu Zula

by Unknown  |  in Oyun at  06:56

ZULA

On beş günlük tatil, oyun sektörünü de hareketlendirdi. Dijital oyun oynama oranlarında patlama yaşanıyor. Türkiye’de 30 milyona ulaşan oyuncu sayısı yerli oyun pazarını da geliştiriyor. Türk yapımı büyük oyuna göz attık.



Zula: MadByte Games tarafından geliştirilen Lokum Games tarafından dağıtılan MMOFPS yani birçok oyuncunun oynadığı çevrimiçi oyun türünde Türk yapımı video oyunu. Zulaoyun.com internet sitesinden ücretsiz indirilip kayıt olunduktan sonra doğrudan oynanabiliyor. Oyunun yapımına 2013 yılında başlandı. Vatansever asker ve istihbaratçılardan oluşan Zula ve paralı askerlerden oluşan Gladyo adında 2 düşman oluşumun yer aldığı oyunda farklı hikayelere sahip toplam 16 ayrı karakter var. Zula’da oldukça geniş bir mühimmat seçeneğinin içerisine Mehmetçik ve Kırıkkale gibi yerli silahlar da bulunuyor. Oyundaki haritalar ve karakterler, Türkiye havası yaşatıyor.
Ortaçağ’ı yaşatıyor
Mount&Blade: Warband: Türk firması İkisoft tarafından geliştirilen yayıncı Paradox Interactive’in dağıttığı bir oyun. Kendine ait bir evreni olan, Ortaçağ temalı, tek oyunculu bir rol yapma oyunu. 16 Eylül 2008’de Kuzey Amerika’da satışa çıkan oyun, Avrupa’da da piyasaya sürüldü. Oyunun geliştirilmesine Taleworlds’ün kurucuları Armağan Yavuz ve eşi İpek Yavuz tarafından bağımsız bir oyun projesi olarak başlanıldı. Oyun Ortaçağ’da, hayali bir mekan olan Kalradya’da geçiyor. Karakteriniz Kalradya’ya fakir bir yolcu olarak gelir. Oyunda krallık soylularının size verdiği görevleri yaparak para ve nam kazanabilirsiniz. Görevleri tamamladıkça, görev aldığınız krallıktaki itibarınız artar ve eğer kralın da gözüne girebilmişseniz krallık soylularından biri olabilirsiniz. On yedinci yüzyılın mimarisine uygun şehirler, kaleler ve mekanlarlar süslü.
İstanbul’da bir kıyamet
İstanbul Kıyamet Vakti: Sobee tarafından Şubat 2004’den beri geliştirilen ücretsiz bir oyun. Tamamen Türk yapımı ve yüzde yüz Türkçe. Bir milyonu aşkın çevrimiçi oyuncusu var. Diğer rol yapma oyunları ile benzerlik gösteriyor. Karakter seçebiliyorsunuz. Oyun, adından da anlaşılacağı gibi dünyanın en eski şehirlerinden biri olan İstanbul’da geçiyor. Eminönü’nde oyuna başlıyoruz. Eminönü’nün görkemi, Yeni Camii, Galata Köprüsü, Mısır Çarşısı, Çınaraltı gibi mekanların yanı sıra Antrepo, Mezarlık, Philotheos’un Labirenti gibi mekanlar bulunuyor. Dünyanın yörüngesi güneş sistemi dışından gelen bir asteroid kümesiyle kesişir ve gezegenimiz felakete tanık olur. Saklı türler olarak adlandırılan yaratıklar arzın derinliklerinden yeryüzüne çıkar ve insanlarla yaratıklar arasında amansız bir yaşam mücadelesi başlar...
www.zulaoyun.com

İlgili resim




Yorum Yapmayı Unutmayın ...⏪😉😉😉

1 yorum:

Proudly Powered by Blogger.